Student på Ås


Om Ås

Tettstedet Ås er administrasjonssentrum i Ås kommune. Det er kort vei fra der du bor til campus, Samfunnet i Ås og sentrum, og de fleste enten går eller sykler. Fra sentrum går det tog, med kort vei til Oslo, og bussene passerer langsmed campus. Det tilbys egne studentboliger, samtidig som det også er gode muligheter for å leie privat til lave priser. På Norges største og vakreste campus finnes det store auditorium, klasserom, lesesaler, kantiner og flotte uteareal. Geomatikerne disponerer en egen geomatikklab, tyngdelab, fotogrammetrirom, geomatikkrom, masterleserom, nye PCer i 2012 og moderne landmålerutstyr som robotstasjon og 3D-laserscanner. 


Sosialt på Ås

Studentlivet på Ås går det rykter om i hele landet. Siden NMBU ligger i vakkert bygdelandskap er miljøet blant studentene ekstremt godt. Det blir ikke mer moro enn vi lager sjøl! Når man andre steder ville dratt hjem hver til sitt etter undervisningsslutt, kanskje langt unna hverandre, samler man seg langt oftere på Ås for å være med sine medstudenter. Du studerer ikke med en gjeng ukjente, men med trivelige personer som snart blir dine venner både på og utenfor skolen. Her finnes det en forening for alle. Uansett om du liker å spille i korps, synge, danse, trene, game, feste, reise, friluftsliv, ri, eller kle deg i pysjamas mens du nyter øl, så finnes det en forening for deg! På Samfunnet i Ås serveres det middag alle hverdager i uken, og det er fest både onsdag og fredag. Hit kommer artister fra fjern og nær, det arrangeres blant annet temafester, revyer, foredrag, standup og det er alltid god stemning. Under UKA i Ås, som arrangeres hver partall-høst, er det ekstra god stemning, men flere fester og mer sosialt opplegg fire uker på rad.


Idrett og trening på Ås

Studentene på Ås har en egen idrettshall på campus, GG-hallen som står nyoppusset til høsten 2016! Det blir med nye treningsapparater, gymsaler, klatrevegg, saltimer og det man ellers forventer. I tillegg finnes det idrettslag for alle utbredte idretter i Norge, i tillegg til blant annet australsk fotball, capoeira, frisbee, MMA, roing, håndball og rugby. Les mer på http://www.nmbui.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar