mandag 12. august 2013

Atlas ønsker velkommen til semesterstart

Som leder av linjeforeningen Atlas, vil jeg på vegne av hele styret ønske velkommen tilbake til nytt semester på Geomatikk, enten du er helt fersk student, eller allerede godt inngrodd her på UMB på Ås! Men selv om undervisningen starter igjen så betyr det ikke nødvendigvis slutt på sommeren, men håper at alle generelt har fått en god dose med chill og ferie, eller erfaringer fra sommerjobber rundt om.

Som relativt nyvalgt leder vil jeg også benytte denne anledningen til å takke for tilliten (tross ingen motkandidater i selve valget), og vil gjøre mitt for at Atlas skal bli en forening for oss geomatikkstudenter, som vi kan ha stor nytte og glede av mens vi er studenter her på Ås!

Med Atlas vil det hvertfall bli mye spennende i tiden fremover, for nå som vi har fått det mest elementære og organisatoriske på plass i forhold til å etablere selve linjeforeningen, så er det veldig mye vi egentlig ønsker å ta tak i og gjennomføre. Etterhvert vil vi komme med en større oversikt over høstens arrangementer i vår regi, men denne er per nå ikke helt spikret.
Geomatikk-kveld, som tradisjon tro, blir det ganske så sikkert. I tillegg vil vi også ha flere bedriftspresentasjoner, kanskje få til en fagdag, samt flere "møt-din-professor"- foredrag, liknende som da Cecilie Rolstad Denby kom og snakket om sin forskning tidligere i våres. Om noen har forslag eller ønsker til geomatikk-aktuelle bedrifter vi burde kontakte så ta veldig gjerne kontakt med styret.
Vi vil også fokusere på et tett samarbeid med Jordskifterlaget om større sosiale arrangementer og oppfordre til å bli med på disse, samtidig som vi vil gjennomføre egne arrangementer som i tillegg. Når det er sagt så kan det nevnes kort, for oppklaringens skyld, at Atlas ikke er ment som noe substitutt for Jordskifterforeningen, men mer som et supplement.

Etterhvert er det også i planen at vi også får på plass en verdig logo for foreningen, og gjøre det vi kan for at også geomatikk-studenter kan komme i besittelse av en komfortabel hettegenser med foreningens navn og logo til å holde seg varm på høstkvelder eller kjølige lesesaler frem mot eksamenstiden.

Atlas er til for deg som geomatikkstudent på UMB, så er det noe du tenker på og ønsker at styret skal ta tak i, så er det bare å sende en beskjed eller ta kontakt med en i styret. Det er vi bare glad for!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar