onsdag 25. september 2013

Geomatikkveld 2.oktober

Om en uke fra idag, ONSDAG 2.OKTOBER, er det igjen klart for GEOMATIKKVELD for alle studenter og ansatte på instituttet tilknyttet geomatikk. Geomatikkveld er blitt arrangert en kveld i semesteret de siste årene og har etterhvert etablert seg som en kjær tradisjon. Det er en fin måte for studenter å kunne møtes på tvers av kullene, samt møte sine forelesere innenfor en mer uformell ramme enn vanligvis ellers. Arrangementet har tidligere vært i instituttets regi, men etter at linjeforeningen vår oppstod er det nå Atlas som har overtatt brorparten av det ærefulle oppdraget å gjennomføre disse kveldene.
Programmet starter med oppmøte i SU105 på SØRHELLINGA KLOKKA 18:00, sharp. (ingen akademiske kvarter her) Etter litt program er det duket for pizza og noe mer eller mindre sukkerholdig drikke. Nytt av året er "ATLAS spørretime" som vi gleder oss til. Her er det åpent for å komme med de spørsmål du måtte brenne inne med enten det er i forhold til selve studiet, jobbmuligheter, utveksling eller andre geomatikkrelaterte spørsmål. Avslutter så kvelden med høydepunktet vi alle egentlig har ventet på, nemlig Jon Glenns legendariske Quiz.

Lider du da fortsatt av sosialt underskudd når programmet vårt er over i nitiden kan vi også presentere den perfekte løsningen på dette. Jordskifterlagets årlige DUSfest arrangeres også samme kveld, og åpner dørene for festlig samvær i Stasjonskafeen fra 21:00. Mer om DUSfesten kan du finne her og her (sistnevnte for de som har Facebook). I samlet tropp, blant de som ønsker det, passer det derfor helt nydelig å forflytte oss ned dit etter at quizens vinnere har fått sin velfortjente hyllest,  pizzaeskene er tomme og magesekkene (relativt) sprengt.

Håper akkurat DU kommer denne kvelden. Denne ene kvelden i halvåret hvor vi geomatikere kan være nettopp det: geomatikere. Vel møtt!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar