mandag 11. februar 2013

Velkommen til Atlas sin hjemmeside!

Atlas er i gang med den offisielle stiftelsen, og inviterer med det til fest! 20. februar 18:00 blir det fest i Bregneveien 14. Hanna åpner dørene, ta med deg noen kalde pils om du vil, og bli med! Senere drar vi til samfunnet der det er bodega. Event på facebook her

Men det er ikke det første som geomatikkerne på Ås må få med seg, for allerede på onsdag 13. februar inviterer jordskifterlaget til bedriftspresentasjon med Statens Vegvesen. Det er påmelding 12. februar, les mer på nettsiden til Jordskifterlaget. De inviterer også til presentasjon med Geodata 7. mars.

Vi har selvfølgelig ambisjoner om å holde våre egne bedriftspresentasjoner, og er i gang med forhandlinger allerede. Dersom noen har kontakter som kunne tenke seg å holde bedriftspresentasjon, legge inn annonser her, en sak de mener burde promoteres på siden, eller noen ønsker av noe slag, ta gjerne kontakt på atlasumb@gmail.com.

Som en kuriositet kan vi nevne at neste fredag, 22. februar 1978, ble den første GPS satellitten skutt opp, ved hjelp av en Atlas E/F bærerakett.
En Navstar II satellitt,  en av etterfølgerne til den første GPS satellitten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar